Hotellrom

Hotellet har 142 rom i ulike storleikar og priskategoriar, med variert utsikt frå fjord til fjell eller bygdelandskap. 

Vinteren 2018 vart alle framsideromma med utsikt mot fjorden pussa opp i lys nordisk stil. I kategorien for superior og lux-rom (med balkong) har me både enkle, doble og familerom. Nokre av romma har også nye bad.

Baksideromma med utsikt mot parkeringsplass, bygda og fjella rundt er av ulik storleik og standard. Også her har me både enkle og doble rom, samt rom tilpassa rørslehemma. Desse romma er av eldre og enklare standard og rimlegare i pris enn framsideromma.

I fjerde etasje finn du vår juniorsuite som også vart pussa opp i 2018 samt Stangelandsuiten som saman med Fjordsuiten i femte etasje vart pussa opp i 2012. I Stangelandsuiten kan du samle familien til ein liten aperitiff rundt spisebordet. Denne suiten har 2 balkongar, 2 bad og separat soveavdeling.  Fjordsuiten går over 3 plan og er mykje brukt av brudepar eller par som ynskjer det vesle ekstra.

Me har også allergivenlege rom utan golvtepper, og med allergivenlege dyner og puter.

Hjå oss er sjølvsagt hunden din også velkomen. Me har fleire rom i 1.etg med dør direkte ut i hotellhagen.

Alle romma på Brakanes Hotel er røykfrie.

 • Standard rom

  Desse romma har gode, moderne og funksjonelle møblar. På romma er det TV, hårfønar og minikjøleskap. Dei fleste rom har tilgjengeleg gratis trådløs Internett-/wlan-tilkobling.

  Les Mer Book
 • Superior Rom

  Superior romma og junior suiten har balkong med utsikt over den flotte Hardangerfjorden og fjellandskapet som omgjer Ulvik

  Les Mer Book
 • Suite

  Suitene våre har balkong med utsikt over Hardangerfjorden og fjellandskapet som omgjer Ulvik, og har i tillegg til dette boblebad.

  Les Mer Book
Brakanes Hotel Group