Vårt store og flotte jolebord
inneheld eit rikt utval av kalde
og varme julerettar. Her er det
garantert noko for ein kvar
smak.

JOLEBORD MED RAKKADEIS PÅ BRAKANES HOTEL
- 25 NOVEMBER - 9. DESEMBER

Jolebord på Brakanes Hotel byr på tradisjonsrik jolemat, kjekke opplevingar, dans til levande musikk og ei god seng å sove i for deg og dine.

Pinnakjøtet, rullepølsa og det meste av maten er  heimelaga og røykt i eldhuset på tunet.  Det kjennest på smaken!

Kvar laurdag i jolebordsesongen byr me på levande musikk i nattklubben og i år er det festbandet Rakkadeis som lovar topp stemning. Dei har spelt på Brakanes mange gonger før, og vil garantert få dansegolvet til å gynga! Jolebord på Brakanes Hotel er kjekt!

Me kan tilby buss-transport for grupper til og frå Ulvik. Kontakt oss for eit godt tilbod på minibuss eller stor buss.

Prisar:

Pris per person laurdag til sundag i standard dobbeltrom frå kr 1.750,-
Tillegg for enkeltrom, per døgn kr 300,-
Prisen inkluderer jolebord og stor jolefrukost, jolequiz om ettermiddagen (laurdag) og dans til levande musikk.
Me tilbyr sein utsjekk (klokka 14.00)

Pris per person per weekend i standard dobbeltrom frå kr 3.500,-
Tillegg for enkeltrom, kr 500,-
Prisen inkluderer 3-rettars middag fredag, frukost og lunsjutflukt med omvisning på Syse Gard lørdag samt julebord om kvelden og frukost søndag.
Prisen inkluderer også jolequiz laurdag ettermiddag og dans til Rakkadeis om kvelden. (fredag er barane opne, og det er musikk over anlegg i nattklubben)

Om ynskjeleg kan me tilby fleire oppgraderingar av rom: Rom med fjordutsikt, rom med fjordutsikt og balkong samt 2 store nyrenoverte suitar. Sikra deg tidleg!

Aktivitetar:

I tilknyting til joleborda kan me tilby ei rekke opplevingar lokalt i Ulvik. Mellom anna kan me føreslå dette:

Syse Gard:
For dei som skal ha jolebord laurdag til sundag, tilbyr me å vere med på utflukta som er inkludert for dei som har weekendopphald. Turen går til Syse Gard laurdag ved lunsjtider, der det vert omvisning, lunsj og biletframvisning i den nye gardsrestauranten samt mogelegheit for å handle i gardsutsalet. Her får de kjøpt alt frå heimelaga syltetøy, chutney, eplechips, eplesaft, pinnakjøt, fenalår og mykje anna godt. Til maten kan de kjøpe både øl/vin/hardangersider og kan hende heimebrygg. Mykje smak og god førjolsstemning!


Hardanger Saft- og siderfabrikk:
Omvisning og smak på Siderfabrikken er noko me anbefaler alle våre gjester.
Her får de omvisning i alle produksjonlokala, samt rikeleg med smaksprøvar på saft, sider, likør og eplebrennevin.

OLAV H. Hauge-senteret - Årest museum 2015 (150m frå hotellet):

Me arrangerer variert jolequiz laurdag ettermiddag. Flotte premiar med lokalt preg.

Olav H. Hauge-senteret opna hausten 2014 er eit dokumentasjons- og formidlingssenter for den verdskjende ulvikdiktaren Olav H. Hauge og hans kjente norske diktarvener. Utstillinga er aktivitetsbasert og ei kjekk oppleving for alle. I september 2015 mottok senteret prisen for årets museum, i konkurranse med mellom andre Munch-museet. Få smakebitar frå den grenselause poesi - alt frå Hauge til Vold, Shakespeare og Madonna. Kontakt oss for meir informasjon om åpningstider og bestilling av omvisning dersom de ynskjer at ein formidlar tek dykk med rundt i utstillinga.

Ulvikatorget (200m frå hotellet):
I dei gamle Handelslagslokala opna Ulvikatorget hausten 2015. Ulvikatorget er ein felles utsalgsstad for mange lokale produsentar av mat, drikke og handverk. Her kan du handle flotte jolegåver. I lokala finn du også Syse Glas glasblåsarverkstad der du kan prøve deg som glasblåsar og blåse/forme di eiga skål eller pyntekule. Ein svært kjekk gruppeaktivitet. Her er også keramikkverkstad, der du kan sjå keramikar Ingvil Winters i aksjon i det gamle mjølkerommet.  Kontakt oss for meir informasjon om åpningstider og evt bestilling av tid i glasblåsarverkstaden.

Jolequiz
Laurdag ettermiddag klokka 16.30 arrangerer me quiz for alle jolebordsgjestene våre.
Inntil 6 personar på kvart lag. Premie med lokalt preg til beste lag.
Varer ca 1 time.

Velkommen!

 

Bamse i full sving med røykinga av pinnakjøt. Røykinga vert gjort i eldhuset ute på tunet vårt. Me har i generasjonar lagt stor vekt på tradisjonsmat og bruk av lokale råvarer. Dette gjeld ikkje minst for våre julebordsrettar. Kokt, steikt, salta, grava, marinert, speka, luta..... Utvalet av fisk er stort, valet er ditt!

Brakanes Hotel Group